15AH, San Francisco

California, United States.

Send Your Mail At:

info@elitesupport.com

Working Hours

Mon-Sat: 9.30am To 7.00pm

Exhibition stands en interieurbouw is een full- service bedrijf met ruim twintig jaar ervaring in het realiseren van standenbouw, beurspresentaties en interieurinrichtingen voor winkels en bedrijven.

Exhibition stands op maat

Het organisatieteam van Exhibition stands bestaat uit een jong team van ervaren medewerkers. Het team werkt met veel enthousiasme en hebben de nodige knowhow om van elke uitdaging, een creatieve beurspresentatie tot een goed einde te brengen.

Daarnaast hechten wij veel waarde aan een persoonlijke benadering van onze relaties. Wij leggen de nadruk op een zorgvuldige advisering van onze relaties. Door onze ervaring en creativiteit maken we gezamenlijk een plan met de juiste verhoudingen tot uw budget.

We moeten bij Exhibition stands  wel toegeven dat standbouw een van de belangrijkste en meest gebruikte discipline is van ons bedrijf. De eigenaar en oprichter van Exhibition stands is sinds 1995 actief in de standbouw en heeft door de jaren heen zeer uiteenlopende stands kunnen en mogen maken. Van kleine oppervlaktes van 16m2 tot projecten van enkele honderden vierkante meters, inmiddels hebben we alles al eens mogen maken. Het mooiste van ons vak is het meedenken met de klant en het gezamenlijk uitwerken en realiseren van een project. Vooral de interactie en het meewerken aan een succesvolle beursdeelname is altijd weer een leuke uitdaging.

Bedrijven, horeca en winkels zijn onze klanten

Vaak nemen onze klanten deel aan grote vakbeurzen, waarbij ook de concurrentie op de beursvloer dezelfde beursbezoeker zal van proberen te overtuigen van zijn of haar product. Ons doel is door een beursactie, een professionele presentatie en een uitnodigende stand toch de beursbezoeker te triggeren om de beursdeelname zo succesvol mogelijk te laten zijn. Een goed doordachte stand met een goed verhaal heeft meerdere malen bewezen een zeer succesvol promotie middel te zijn. We zullen ten aller tijde proberen om samen met de klant het maximale resultaat uit de beursdeelname te krijgen.

Huur Audiovisueel Materiaal bij een sterke raadgever.

De mooiste meubels op maat van je interieur koop je bij Meubelen Torrekens. Samen met een interieurarchitect ontwerp je de beste meubels uit hoogwaardige materialen. Daarnaast vind je in het aanbod ook tal van topmerken voor de inrichting van je woon- en slaapkamer. Maak snel een afspraak en ontdek het interieur van je dromen.