15AH, San Francisco

California, United States.

Send Your Mail At:

info@elitesupport.com

Working Hours

Mon-Sat: 9.30am To 7.00pm

Hoe een succesvolle trade show te hebben? Voor bijna elke industrie, beurzen zijn prachtige kansen voor bedrijven groot of klein om hun merk op de markt, showcase producten, netwerken met collega-industrie partners, en de interactie met klanten of potentiële klanten direct. Met een grote opkomst van zowel exposerende verkopers en aanwezigen, beurzen zijn grootschalige evenementen die nauwgezette planning en coördinatie vereisen Kies voor een Een waterverzachter kopen eventueel. Hier zijn enkele do’s en don’ts voor het plannen van een beurs of tentoonstelling om u te helpen bij het beheren van het evenement!

Verzeker u van tevoren van een geschikte locatie

Het klinkt misschien als een cliché, maar locatie is alles! Voor een locatie die naar verwachting een groot aantal exposanten en bezoekers zal huisvesten, is het belangrijk om de boeking van tevoren vast te leggen om ongelukken te voorkomen – u kunt zich voorstellen hoe moeilijk het zal zijn om op het laatste moment een grote locatie te boeken. Ook een handige en strategische locatie is van het grootste belang, vooral als u professionals uit de industrie laat overvliegen voor uw evenement. Een handige en gemakkelijk te vinden locatie zal uw bezoekersaantal doen stijgen en zal ervoor zorgen dat de aanwezigen zonder problemen kunnen pendelen en hun weg vinden naar de beurs.

Onderschat de ruimte die nodig is voor elke stand. Een ruime beursstand met interactieve displays. Hoewel het vooruitzicht van veel deelnemende stands aantrekkelijk klinkt voor uw evenement, brengt overbevolking de evenementervaring voor zowel uw exposanten als uw bezoekers in het gedrang. In feite kan vloerruimte worden gebruikt als een stimulans om deelname van bedrijven aan te moedigen, dus zorg ervoor dat u voldoende ruimte voor elke stand rantsoeneert. Aangezien de behoeften van elke stand en hoe ze willen hun producten of diensten tentoon te stellen zal verschillend zijn, controleer dan met deelnemende bedrijven om de hoeveelheid ruimte die nodig is om een succesvolle beursstand op te zetten bevestigen. Laat ook voldoende ruimte over voor de deelnemers om zich te verplaatsen zonder in het verkeer verstrikt te raken.

Zorg voor eten, drinken en entertainment

Finger food is een handig alternatief dat gemakkelijk te hanteren is

Eten en drinken zijn een integraal onderdeel van elke evenementervaring, vooral nadat uw aanwezigen een aanzienlijke hoeveelheid tijd hebben rondgelopen en gepraat. Het is ook attent om catering te voorzien voor het personeel in de deelnemende cabines, die niet de luxe hebben om hun plaats te verlaten voor de maaltijden. Buffetten of sandwiches zijn bijzonder handig en bieden de flexibiliteit om onderweg eten te hebben. Entertainment is ook een belangrijk aspect vandaag, met bedrijven die investeren in populaire acts en multimedia middelen om de aanwezigen hyped en geïnteresseerd in het evenement te houden. Relevant entertainment zal u ook helpen om uw doelgroep naar het evenement te trekken.

 Geef uw marketingbudget niet allemaal uit

Houd uw budget strak in de hand en verspil het niet aan onwaarschijnlijk publiek

Hoewel reclame en marketing van cruciaal belang zijn om de opkomst op uw evenement te garanderen, wilt u het meeste uit uw budget halen. Zorg ervoor dat je geen middelen verspilt aan het promoten van doelgroepen die irrelevant of ongeïnteresseerd zijn in je evenement! Denk na over je doelpubliek, hun gedrag, en plan je marketingstrategie rond hen. Via welk medium is de kans groter dat u interesse en respons genereert voor uw evenement? Is het via sociale media of out-of-home reclame? Hoewel het verleidelijk kan lijken om het evenement bij een breed publiek onder de aandacht te brengen om hoge deelnamepercentages te stimuleren, heeft het geen zin om mensen aan te trekken die zich waarschijnlijk niet zullen omzetten in leads voor uw deelnemende stands. Een lage ROI voor deze bedrijven zal zich vertalen in een lage deelname voor uw volgende beurs.

Stel uw tentoonstellingsontwerp op rond uw doelstellingen

Wanneer u duidelijke doelen stelt, zal dit u helpen bij het plannen en ontwerpen van uw beurs en ook het effectief meten van uw expositiesucces. Alles moet op voorhand worden overwogen, met inbegrip van uw stand en expositie hoek ontwerp. Gebruik merkartikelen die passen bij uw bedrijfsdoelstellingen en kom sterk voor de dag op de beurs. Houd in gedachten dat uw stand ontwerp zal werken om u en uw doelen te ondersteunen.

Het helpen van u om niet te veel uitgeven van uw budget, om te eindigen met een hoge ROI, en om te slagen in uw reclame en marketing van evenementen, een gedetailleerde begroting toewijzing komt van pas om de controle van de totale beurs uitgaven. Probeer de financiën als volgt te verdelen: 6% grafisch ontwerp en productie, 10% tentoonstelling ontwerp en decor bouw, 11% andere show diensten, 35% voor tentoonstellingsruimte, 16% personeel reizen/lodging/logistiek, 10% tentoonstelling scheepvaart, 7% promotie, en 5% voor andere beurs-gerelateerde item