15AH, San Francisco

California, United States.

Send Your Mail At:

info@elitesupport.com

Working Hours

Mon-Sat: 9.30am To 7.00pm

Standenbouw nodig? Deelnemen aan een beurs of evenement is een complex medium. Het biedt u in korte tijd een unieke kans om nieuwe relaties te benaderen en om het contact met bestaande relaties te verstevigen. Het maakt onderdeel uit van uw totale marketingstrategie.

Standenbouw op maat

Voor info over standenbouw maken we graag met u een afspraak voor een persoonlijk gesprek aan uw bedrijf. Tijdens dit bezoek wordt door onze accountmanager een briefing afgenomen, waarin doormiddel van een aantal vragen uw wensen en eisen van de presentatie in kaart worden gebracht.

Na dit bezoek gaat onze ontwerper aan de slag om deze briefing om te zetten in een 3D impressie en plattegrond, waarna wij het complete voorstel aan u komen presenteren. Na de presentatie (en eventuele wijzigingen) gaan wij het geheel calculeren en de offerte voor u standenbouw voorleggen.

Geen“beurszorgen”

Na ondertekenen van de offerte nemen wij alle “beurszorgen” uit handen. Van aanvragen van alle beursfaciliteiten zoals elektriciteit, water en eventuele ophangpunten tot de catering. Het voordeel hiervan is dat u maar één contactpersoon hebt voor de gehele beursperiode in plaats van verschillende partijen. Standenbouw is onze passie en daar varen onze klanten wel bij!

Na afloop van de beurs zullen we het gehele traject evalueren. Wat ging er goed? Wat ging er niet goed? Zijn de doelstellingen gehaald? Zijn er leerpunten? Dit kunnen we dan meenemen naar een volgende presentatie.

Op de standenbouw project pagina vindt u enkele voorbeelden van beursstands die door ons gerealiseerd zijn.