15AH, San Francisco

California, United States.

Send Your Mail At:

info@elitesupport.com

Working Hours

Mon-Sat: 9.30am To 7.00pm

Vanuit onze jarenlange ervaring in de standbouw branche in Nederland (en daarbuiten) zijn we een nieuwe initiatief begonnen: exhibition-stands.eu

Om een beursdeelname succesvol te laten zijn is er meer nodig dan een stand alleen. Een professioneel advies, fris ontwerp en uitvoering met enthousiasme en kwaliteit!

Ons doel is om het makkelijk voor u te maken. Vanuit deze eerste contacten (bijv. via deze site) zullen wij een gesprek met u aangaan om te kijken of onze diensten en uw vraag elkaar kunnen kruisen. Als bijkt dat wij u kunnen ontzorgen in uw beursproject, gaan we aan het werk! Tijdens een gesprek/brainstormsessie van 2 á 3 uur zullen we samen met u (en uw team) alles op een rijtje zetten. Wat wilt u bereiken met uw beursdeelname, welke doelgroepen wilt u bereiken, welke beurzen vindt u interessant? Vervolgens schrijven wij voor een een beursadvies plan op maat. Onderdelen van dit plan zijn:

  • formuleren van heldere doelstellingen en doelgroep omschrijving
  • sterkte – en zwakte analyse per beurs (waar liggen bij deze beurs de kansen en bedreigingen)
  • wat is er mogelijk binnen uw budget
  • een realistische planning/taakverdeling
  • een advies voor mediacampagne/social media strategie
  • een heldere briefing voor het standontwerp en grafische invulling.

Dit beursadvies plan is vervolgens het draaiboek voor de realisatie van het standontwerp, in gang zetten van de media campagne en de realisatie van uw stand. Omdat wij onafhankelijk opereren, kunnen we u helpen met zoeken van de juiste partners bij de uitvoering. Wij zoeken de standbouwer die bij u past, het reclamebureau dat de juiste campagne voor u kan uitwerken en de juiste ontwerper voor de stand. Of het nu groot of klein is, passend bij uw budget en wensen.

Vanuit onze ervaring zijn wij, Hedrik en Jan ervan overtuigd dat een succesvolle beursdeelname afhankelijk is van een goede voorbereiding. En hierbij hoort ook het oriënteren. Op onze nieuws-blog pagina houden we voor u precies in de gaten wat mooi en vernieuwend is. Wij geven tips op het gebied van beursdeelnames. We proberen u te verrassen met leuke ideeën en acties die in de praktijk blijken te werken.